Lunch

KÖP LUNCHHÄFTE: 10 luncher 810:- ordinarie styckpris 930:-

torsdag 17 januari

Vegetarisk lasagne alforna
93 kr
Fisk i ugn med örttäcke, kokt potatisGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
93 kr
Fläsknoisett med bearnaisesås och ugnsrostad potatisGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
93 kr
Ärtsoppa och pannkakor med sylt & grädde
93 kr

fredag 18 januari

Pasta med strimmlad karre, grönpeppar och tomater
93 kr
Smörstekt havsgösfilé med en ruccolasås och kokt potatis
93 kr
Kycklingklubbor med tomat, vitlök, örter och citron
93 kr
Het kalvgryta med champinjoner och purjolökGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
93 kr

lördag 19 januari

idag öppnar vi kl 12 och serverar lördagslunch
och kl 17 dukar vi upp våran filébuffé
varmt välkomna
105 kr